初等部 - オリジナリティあふれるアート作品
Elementary - Organic Art Projects

2013.06.05
身近にある素材を使った、オリジナリティあふれる作品づくりに力を入れるGKAのアートクラス。
2年生は米袋を利用して、素敵なドレスを作りました。マーカーや色鉛筆で色や絵、柄を描き込み、色紙でパターンやアクセントをつけた素晴らしいドレスが仕上がりました。この中から未来のファッションデザイナーが誕生するかもしれません。
4年生は「ロボットが地球を救う」と題した貼り絵のプロジェクトを完成させました。チラシを利用して表現したロボットのそれぞれのパーツにユニークな機能があります。
6年生は、「Yes, You Can! アルミプロジェクト」として、作業の難しいアルミ缶を使って、オブジェを完成させました。
GKA art classes highlight original creation of arts using materials available.
Grade 2 students designed and made fabulous dresses using rice bags. They drew patterns with markers, colored pencils and crayons, then, added patterned colored paper for accents. One of them may become a famous designer in the future.
In the “Robots Save the World” project, G4 students completed collages of robots from advertisement leaflets. Each part of the robot has a unique function.
“G6’s “Yes, You Can! Aluminum Project” highlighted objects made from aluminum cans which required fine motor skills of cutting of the upper graders’.