朝日新聞に本校の記事が掲載されました。
Asahi Shimbun Features IBDP in GKA

2013.08.28

7月17日、18日の両日、朝日新聞全国版の特報欄に本校の国際バカロレア(IB)プログラムに関する記事が掲載されました。記事は、文科省が掲げた2018年までにIB認定校を200校に増やすという計画発表に対して、IBの歴史や内容、また日本の現状を考察、検証したものです。授業内容として、本校のディプロマプログラムの英語の授業を取材され、その様子や生徒へのインタビューが掲載されました。また、現在の日本の認定校18校のうち、インターナショナルスクール以外でIBワールドスクールとして認定されている5校のうちのバイリンガル教育を行う学校として紹介されました。

Asahi Shimbun, one of the most reputed newspapers in Japan published in its special report section of July 17 and 18 an article featuring GKA’s IBDP program. In the article the history and contents of IB and the current situation in Japan were examined and discussed. A reporter from Asahi visited GKA to observe an IB English class discussing about plagiarism and interviewed one of our IB students. The article also introduced GKA as of one of five accredited IB World School alongside international schools providing the English immersion program.