中高等部 – 11年生の小林夏緒さんの読書感想文が群馬県の代表作品に選ばれました。
Secondary -11th grade Nao Kobayashi’s book report was selected as the representative work of Gunma.

2013.12.11
第59回読書感想文コンクールにおいて、11年生の小林夏緒さんが書いた読書感想文
“「ジョン万次郎」を読んで” が群馬県代表作品に選ばれました。

11th grade Nao Kobayashi’ s book report was selected as the prefectural representative work at the 59th Book Report Contest.She wrote her book report on her reading of “John Manjiro”.