初等部 - サマーフェスティバル
Elementary - Summer Festival

2014.12.01

いかがですか?買って損しませんよ!
It’s great! You won’t regret it!
綺麗な浴衣を着こなし
Wearing Japanese summer kimonos
ゴム鉄砲ゲーム
Rubber-band- gun game
手作りのゲーム
Handmade games
私たちも忍者!
We are the ninjas!
保護者と教職員の焼きそば作り
Fried noodles making by parents and staff
屋台の長い行列
Long lines for delicious food
沢山の中高生のお手伝い
Many secondary school students volunteered to help

2014年7月5日、初等部とSHIP(保護者会)の主催でサマーフェスティバルが行われました。午前中は教室で児童が自作の小物などを陳列したバラエティに富んだ楽しいお店が出店され、大勢の人たちで賑わいました。午後は、SHIP(保護者会)の役員の方々が数か月前から準備されたバザーや数々のアトラクションが催され、迫力の「忍者ショー」「忍者修行」などが行われました。野外では教職員と保護者が作ったインドカレーや富士宮焼きそば、ケータリング・カーに長い行列が出来ました。また喜ばしいことに、多くの中高等部生もボランティアとしてこのイベントを手伝ってくれました。今年も沢山の来場者で大盛況の夏祭りでした。

On July 5th, 2014, school and SHIP(GKA's PTA) organized the GKA Summer Festival at the elementary school. In the morning, students opened various interesting and original booths with their own creations in the classrooms, and crowds gathered around them. In the afternoon, there was a bazaar and numerous attractions; such as a super-action ninja show and ninja training, which SHIP members started organizing several months before. In the courtyard, long lines formed for Indian curry and rice and Fujinomiya fried noodles made by teachers and parents, as well as the food vendors set up on the pathways. With great pleasure, many of the secondary school students volunteered to help, too. By having many visitors come the summer festival ended as a big success again this year.