中高等部 - ハロウィン2014
Secondary - Halloween 2014

2014.12.02
中高等部にて10月29日、ハロウィンが行われました。生徒や教員がそれぞれのコスチュームに身を包み、校内はとても賑やかになりました。午後は全生徒が体育館に集まり、図書委員によるハロウィンクイズを通してハロウィンについて楽しく学んだり、衣装コンテストを開き盛り上がりました。生徒の工夫とアイデアがたくさん詰まった一日となりました。

On Tuesday, October 29th, the secondary school had the Halloween event. Teachers and students dressed up for the event with their fitting make up to convey the message.

In the afternoon, students gathered at the gym and learned about Halloween through action packed quiz competition presented by the library committee.
Students enjoyed the Costume Contest on this Halloween day of 2014.
 It was a day to cherish the memories for the GKA students to remember, filled with creative ideas, action and joy.