中高等部 - 第一回 GKA留学フェア
Secondary - GKA Go! Global Fair 2015

2015.06.25
海外留学の魅力を知ってもらうとともに、留学を希望する生徒のサポートを目的として、2015年6月9日(火)、「第1回 GKA留学フェア(GKA Go! Global Fair 2015)」を開催いたしました。
海外大学進学予定の卒業生による講演や、20を越える留学支援団体・企業との個別相談会を通して、参加した生徒や保護者の方々は様々な質問を投げかけていました。「留学は進路選択肢の一つ。自己実現のための手段であって目的ではない」と私たちは考えていますが、GKAで培ってきた英語力とクリティカル・シンキング力を活かして、生徒が広い視野で進路を考えていけるような指導を充実させていく予定です。
The GKA secondary school held the “GKA Go! Global Fair 2015” on 9th June (Tue) in order to arouse the students interest in studying abroad, and to support the students who wish to do so. Students and parents listened to a lecture by a GKA graduate who is about to enter a foreign university and consulted agencies and companies who set up booths.

We believe that studying abroad is one of the options. It’s a mean not an end.
However we hope GKA students will think about their futures from a wide perspective and make use of English and the critical thinking skills they have developed at GKA.