初中高 - オーストラリア パースからの短期留学生
Elem/Sec - Exchange students from Perth, Australia

2016.02.08

茶道
Tea Ceremony
書き初め
Calligraphy at the beginning of the year
給食配膳
School Lunch Serving
雪遊び
Playing in the Snow
餅つき
Rice-cake pounding
オーストラリアパースからの短期留学生

2016年(平成28年)1月、オーストラリアパースより小学校6年生から中学校3年生の子ども達15名と同行教員2名が初等部と中高等部にて5日間の体験授業を受けるために来校しました。それぞれのキャンパスでは歓迎会を開いて留学生をお迎えしました。留学生は滞在中、着物を着て茶道をしたり、書き初めや餅つき大会等を体験しました。

In January 2016, 15 students ranging from 6th grade to 9th grade and 2 chaperone-teachers from Perth, Australia, came to GKA elementary and secondary schools and experienced classes for 5 days. Each student stayed at the homes of their GKA buddies and they together took classes at school. The exchange students were welcomed in ceremonies held at each campus and during their stay experienced wearing kimono and being served tea in a tea ceremony as well as participated in first-of-the-year calligraphy and rice-cake pounding events.