中高等部 - OKバジさんによる講演が行われました。
Secondary - Lecture from OK Baji

2016.07.20
On July 11th, Mr. Kakimi (OK Baji) gave a lecture to the students of grade 7 and 8.Mr. Kakimi is Japanese who has been spending most of the year in Nepal working to improve the poverty situation.
He mentioned about his life there and also what kind of problems people in Nepal have through a video and his talk.

7月11日、中高等部にてOKバジさんこと垣見一雅さんの講演が行われ、7年生と8年生が参加しました。
垣見一雅さんは、一年のほとんどをネパールのパルパ県で過ごし、ネパールの貧困問題に立ち向かい村人の生活向上のために活躍していらっしゃいます。
今回は垣見さんがネパールでどんな毎日を過ごしているか、ネパールの貧困問題は具体的にどんなものなのかを、映像と垣見さんご自身の言葉を通して伝えて頂きました。

Click image to enlarge