中高等部 - 第二回高等部説明会
Secondary - The Second Senior High School Explanatory Meeting

2016.11.07

第二回高等部説明会
9月29日(木)、9年生対象の高等部説明会が行われました。
会は2部に分かれ、前半はIBのTOK体験授業と11年生による海外体験についてのプレゼンテーションがありました。
後半では、高等部のIB生、国内進学コース生、10年生がそれぞれブースに分かれ、中等部の後輩に高等部の学校生活、学習状況などについて親切に説明していました。

The Second Senior High School Explanatory Meeting for the Grade 9 students was held on Thursday, September 29th.
This time, the meeting was divided into 2 sections. In the first part, the Grade 9 students experienced a TOK lesson followed by a presentation by a Grade 11 student about her experience overseas. In the second part of the meeting, several senior high school students from IB, Domestic Course, and Grade 10 participated by becoming presenters introducing about their daily lives and study in the senior high school.