中高等部 - 本の贈呈
Secondary - Book Donation

2016.11.14

小室直樹氏(法学博士2010年没)のご親族より78冊の本の贈呈があり、11月8日(火)GKAにて贈呈式が行われました。
 小室氏は数理学から経済学、法社会学等様々な分野で活躍し、海外からも注目された学者でありました。
 このたびは、ご親族の意思により国際人育成を目指した学校へ寄贈をされたいとのたっての希望から、関係者のご努力により当校への寄贈が実現いたしました。ここにご紹介して書面にて改めて御礼申し上げます。

A book presentation ceremony was held on Tuesday, November 8th. Seventy-eight books were donated by a relative of the author, Naoki Komuro, Doctor of Judicial Science, who passed away in 2010.
 Dr. Komuro was a scholar who played important roles in fields such as physics, economics, and socio-legal studies. His works attracted attention from international communities.
The relatives of the late Dr. Komuro strongly wished to donate his books to a school which aims to develop internationally-minded people and came together to donate the books to our school. We’d like to take this opportunity to thank all personnel concerned for their efforts. We will send a letter of gratitude to the person who made the donation.