中高等部 - 少年の主張
Secondary - Shonen-no Shucho (Voice of the Youth Speech Contest)

2017.09.13

6月2日に行われた「少年の主張校内予選」にて、学校代表に選ばれた9C伏島伽耶さんは学校代表として7月1日の「少年の主張太田市大会」に出場しました。堂々とした発表をおこない、市内18校代表生徒の中から「太田市代表」に選出されました。
 さらに、続く8月19日の「少年の主張東毛地区大会」では見事最優秀賞を受賞。9月16日に開催される「少年の主張群馬県大会」に、東毛地区代表として出場します。
なお、「少年の主張」で県大会出場は本校初となります。

One of our students will be delivering a speech at the Gunma Prefecture finals of the Shonen-no Shucho Contest. This is the first time in our school’s history that one of our students has advanced this far.
 Kaya Fusejima, a 9C student who was initially selected as our school representative for “Shonen-no Shucho (Voice of the Youth Speech Contest)” on June 2nd, participated in the Ota City finals on July 1st. She was selected as the city representative after competing with other students from 18 different junior high schools. Proceeding to the Tomo Regional finals on August 19th, she was selected to advance to the next round, the Gunma Prefecture finals, which will be held on September 16th.