中高等部ロゴ
grade7
immersion

内ヶ島キャンパス ぐんま国際アカデミー中高等部

• 初等部から中高等部へと進んだ生徒たちは、やがて夢の実現へ向けて努力できる、人生のなかで最も重要な時期を迎えます。

Elementary students who advanced to the secondary school are in the most crucial period in their life when they have to exert more effort toward accomplishing their dreams.

• 国内進学コース、IBコースを設置し、豊かな学園生活で生徒たちを強力にサポートしていきます。

GKA prepares students for the Japanese and overseas universities by catering to every student’s curricular needs and entrance examination requirements.

ぐんま国際アカデミー 中高等部校長 吉田シヅエ

Shizue Yoshida Principal, Secondary School Gunma Kokusai Academy

中高等部校長

GKAに関心をお持ちの保護者様へ 本校中高等部校長からメッセージがございます