中高等部 - サイエンスフェア 2013
Secondary - Science Fair 2013

2013.03.11
2月8日金曜日、中高等部にてサイエンスフェアが行われました。
生徒たちはグループに分かれ、それぞれのブースを訪れた人に自分たちの研究結果を発表しました。
中にはサイエンスルームで実験を行うグループもあり、見る人を楽しませました。
その後の表彰式で、上位3グループは校長より賞が与えられました。

On Friday, February 8th, the Science Fair 2013 was held at the secondary school.
Our students were divided into groups of several and made presentations about the results of their research to people who visited their booths.
Some groups demonstrated their experiments in the science rooms and entertained their audiences.
Afterwards, the top 3 groups were awarded prizes by the Principal.
img1 img2