初等部 - ベンチ
Elementary - New Benches

ベンチ

(平成29年9月) この秋、学校の中庭の風景に少し変化が起きました。子ども達のために夏休みを使って本校職員の樋口とその従弟の方(プロの大工さん)が新しいベンチを4つ作ってくれたからです。ベンチを購入するためにGKA SHIP サマーフェスティバルにおいてたくさんの寄付金が集められました。ご協力をしてくださった方々には、お礼に学校の古い英語の本やツツジを差し上げました。

天気の良い日に子ども達がベンチに座って、友達と話をする姿がよく見られるようになりました。教員がそこに一緒に座って話していることもあります。また気候の良い日は外に出てベンチを使って通常の授業をすることもあります。

ご支援をしてくださった皆様、大変ありがとうございました。

New Benches

(September 2017)  The GKA inner courtyard looks a little different these days! Our school staff, Mr. Higuchi and his cousin (a professional carpenter), built 4 benches for us during summer vacation. A lot of money was raised at the GKA SHIP Summer Festival to help pay for the benches. We offered old English books and azaleas to the people who made donations at the summer festival.

Now, we often see students sitting on the benches and talking with their friends. We also see teachers sit and chat with students sometimes. Some regular classes come outside to use the benches for lessons in good weather!

We offer a big thank you to all the people who made donations.