中高等部 - 太田市 大学 Jazz Festival
Secondary - Ota City University Jazz Festival

太田市 大学 Jazz Festival

平成29年12月2日、太田市が毎年主催している大学ジャズフェスティバルにGKAジャズアンサンブルが今年も特別出演させていただきました。会場は地元のジャズフェスティバルのファンと、出演する大学の演奏者で大変な賑わいでした。GKAジャズアンサンブルは沢山のスポットライトを浴び、スモークの漂う中、初日のトップバッターで演奏させて頂きました。
また、本校の高等部生徒が、「All of me」を英語でしなやかに歌って会場を沸かせてくれました。

December 2, 2017, GKA Jazz Ensemble performed at the Ota City University Jazz Festival as a special guest again this year. The arena hall was crowded with the local jazz festival fans and university performers who were going to play later. GKA Jazz Ensemble was the first to play and performed in the spot light and smoke machine smoke.
Remarkably, one of our high school student sang the jazz song “ All of Me” sinuously in English and warmed the audience's hearts.