初等部 - GKA Band 演奏
Elementary - GKA Band Performance

GKA Band 演奏

平成29年12月4日、初等部GKA Bandが昼休みに体育館にて演奏を披露しました。沢山の子ども達が演奏を聴きに来ました。

GKAバンドは6年生の有志により放課後週二回活動しています。今年は69名の子ども達がバンド活動に参加しています。6年生は3週間のオーストラリア短期留学があり、一時的に練習が出来ない期間がありましたが、翌週に控えたウィンターコンサートに向けて熱心に練習してきました。

当日は練習の成果もあり、素晴らしい演奏を聴かせてくれました。会場からは、惜しみない拍手が送られました。

GKA Band Performance

On December 4, 2017, the elementary school’s GKA Band gave a small concert in the gym during the lunch recess. Many students came to hear them play.

The GKA band is a voluntary 6th grade club which rehearses two times a week after school. This year a total of 69 students are involved in the band. Although the 6th graders could not practice during their 3 week-study trip to Perth, Australia in October, they were working hard for the winter concert which was held the following week.

Thanks to their hard work, they performed very well and the audience enjoyed their music.