初等部 - 5年生BLS講習会
Elementary - 5th Graders BLS Workshop

5年生BLS講習会

平成29年12月8日、毎年恒例の5年生の一次救命処置(BLS)講習会が行われ、子ども達は心肺蘇生法(CPR)と自動体外式除細動器(AED)の使い方を学びました。指導は太田市消防本部の救急隊員の方々にいらしていただきました。子ども達は集中して話しを聞き、一生懸命学びました。

5th Graders BLS Workshop

On December 8, 2017, the Gr. 5 students had their annual Basic Life Saving lesson (BLS) where they learned CPR and how to use an AED. The instructors for this special lesson are from the Ota Fire Department. The students listened intently and did their best.