初等部 - ハッピーハロウィン!
Elementary - Happy Halloween!

ハッピーハロウィン!

平成29年10月31日、子ども達はGKAハロウィンの日を楽しく過ごしました。今年も子ども達と教員の工夫を凝らした仮装に驚かされました。午前中は子ども達も教員も仮装のまま通常の授業、休み時間、給食の時間を過ごしました。そして午後はパレードとアクティビティを楽しみました。4年生と教員が作ったお化け屋敷からは、子ども達の悲鳴が聞こえてきました。トリック・オア・トリーティングではお菓子をたくさんもらい、みんな喜んでいました。今年も保護者の皆様のお陰で楽しいハロウィンを過ごすことが出来ました。素晴らしい仮装の準備等ご協力ありがとうございました。

Happy Halloween!

On October 31, 2017, students had a lot of fun again this year during GKA’s Halloween. We were amazed with both students’ and teachers’ creative costumes. In the morning students and teachers in costume did normal lessons, recess, and lunch. Then in the afternoon, we enjoyed a parade and fun activities. There were many screams heard from the haunted house prepared by grade 4 students and teachers. Students were happy with all the Halloween treats they got. We really want to thank GKA parents for their support making GKA’s Halloween successful every year by helping prepare children’s wonderful costumes.