初中高 - オーストラリア短期留学生の受け入れ
Elem/Sec - Australian Students in GKA

2018.01.25
オーストラリア短期留学生の受け入れ

平成30年1月14日から21日までの一週間、オーストラリアのパース市から13名がGKA初等部と中等部に交流に来ました。パース市は毎年本校の6年生が短期留学へ行く際の渡航先です。初めは緊張していた子どもたちも一緒に授業を受けたりホームステイ体験をしたりしている間に打ち解けていきました。
 お別れ時、どちらからも自然とあふれる涙が過ごした時間の濃さを物語っていました。

Australian Students in GKA

January 14th to 21st, 13 students from Perth, Australia came to GKA and interacted with us. Perth is the city Grade 6 students stay when they go to Australia for their 3-week study trip. The students looked nervous on the first day, but they gradually became more comfortable while studying together or staying with their host families day by day.
 On the last day, many students shed tears reflective of the wonderful time they had.

(January 2018)

img1 img2
img3