初等部 - 歯科医師さんたちによる歯科指導
Elementary - Dental Instruction

2018.02.09
歯科医師さんたちによる歯科指導

平成30年2月8日
GKAでは各学年クラス毎に、「歯科医師さんたちによる歯科指導」を実施していただいています。
写真は、児童が動画に合わせて歯磨きをしているところです。
一生自分の歯を使うために、子どもたちに歯磨きの大切さを教えてくれる歯科医師さんたちありがとうございます。

Dental Instruction

February 8, 2018
In GKA, we invite dentists to instruct students about oral care once a year for each class.
The photo shows students brushing their teeth while watching video.
We appreciate the volunteer dentists who find the time to teach our students the importance of proper brushing so that they can keep their teeth healthy.
img1