合同学校説明会

初等部 プレスクール合同 学校説明会

初等部入学にかかる学校説明会のお知らせ

★2020年6月に予定しておりました学校説明会は新型コロナウイルス感染症の拡大の影響ため、中止となりました。次回説明会は例年通り9月を予定しております。

★2020年9月5日(土)開催の学校説明会の申し込み開始は今しばらくお待ちくださいませ。

★資料請求は引き続き受付しておりますので、こちらも下記URLの申し込みフォームからぜひご利用くださいませ。

資料請求 申し込みフォームはこちらをクリックしてください。

Information about the elementary school orientation

★We cancelled the GKA elementary school orientation scheduled on June 20 (sat.) due to health and safety reason.The next orientation will be held on September 5th (sat.)

★The application for the orientation on September 5th (sat.) will start sometime in the beginning of August.

★We accept any requests for our school brochures, so please apply for it from the URL below.

Request Form for School Brochure