初等部 プレスクール 合同学校説明会申し込みフォームGKA Orientation Registration Form

」… 入力必須です。 Required

初等部説明会開催日Attendance for(Y/M/D)

プレスクール説明会参加希望者⽤Attend the preschool orientation

プレスクール説明会も参加ご希望の場合は、チェックを⼊れてください。
If you wish to attend the pre-school orientation, please choose the date below.

• 初等部説明会の後に、プレスクール説明会が⾏われます。
    The pre-school orientation will follow the elementary school orientation.
  • プレスクール説明会のみの参加は、受け付けておりません。
    You may not attend only the pre-school orientation.

児童氏名Student's Name

ふりがな

アルファベット

性別Sex

生年月日Date of Birth(Y/M/D)

20//

国籍Nationality

国名 Country

就学状況School Attendance

幼稚園・保育園名 Name of Kindergarden/ Nursery School

保護者氏名Parent's Name

ふりがな

アルファベット

職業Occupation

住所Address

郵便番号Postal Code

都道府県Prefecture

市区町村City

町域番地Neighborhood block and Number

建物名~部屋番号Name of Apartment

電話番号Phone

メールアドレスE-mail Address

本校をどの様に知りましたか?(複数回答可)
How did you get to know about GKA?(Please check all that apply.)

ご意見、ご要望がありましたらご記入くださいPlease fill in if you have any questions or comments.

個人情報の取り扱い(GKA privacy policy)
に同意の上、確認画面へお進みください。
Please agree with GKA privacy policy and procced to the confirmation screen.